'The Hard Corps' (2006)

odabrao: Velimir


Image
Zaljubljeni par
Van Damme u hip hop verziji.
Kasni za Seagalom koji je odavno privlačio istu publiku svojim hit-šurovanjima s DMX-om, no bolje ikad nego nikad. Doduše, valja se nadati da će pomoću ove papazjanije Van Damme uistinu i steći neke nove fanove, tj. da će oni novi klinci koji će se u kina sjuriti zbog priče, glazbe i činjenice da njegov love interest u filmu glumi Vivica A. Fox usput početi kopati i po danima dok je Deklam još mogao dići desnu nogu, više od jedanput.

Da, dobro pretpostavljate, i ovdje se Žan Van više pouzdaje u svoje vatreno oružje nego u high kick i šake – pravih fajtova je jako malo, a jedan od središnjih je zapravo 'prijateljski' boks meč s čovjekom za kojeg on pod imenom Phillip Sauvage radi kao tjelohranitelj. Naime, Phillip je veteran afganistanskog i iračkog rata (još svježih motiva, ofkors), unajmljen kako bi zaštitio bivšeg crnog boksača, sada milijunaša koji se svojim dobrim djelima zamjerio zlom rap mogulu, s vojskom osvetničkih kriminalaca koja nosi mitraljeze i sluša osrednji hip hop.

Red pit bullova, red vrućih kuja, red pucnjave, red redneka sa šeširima, red Vivice, red pucačine... Ali u konačnici, paket koji me ostavlja prilično hladnim, baš onako kako je hladna i još jedna Van Dammeova uloga rezignirane, problemima stlačene iskusnjare s teretom cijelog svijeta na plećima. Ja ipak čekam 'Bloodsport 2' kao pravi povratak.

Image
Deklam i prijatelj kalašnjikov
Image
Kuiš, ono, buraz

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl