Fotke iz sf indiejanca 'Hunter's Prey'

odabrao: Marko


Redatelj Sandy Collora je daleke 2003. pokazao novi smjer fanovske kinematografije koja se do tad većinom svodila na loše i nabrzaka realizirano VHS iživljavanje te je nezadovoljan eksploatacijom omiljenih stripova o svom trošku snimio sada već kultni 'Batman - The Dead End'.
Kevin Smith je odmah po prikazivanju Collorinog 'Batmana' na Comic-conu taj uradak ocijenio Najboljim Batman filmom ikad snimljenim. Potom je Collora, na krilima hypea najavio i svoju verziju Supermana - 'World's Finest' izbacivši genijalan trailer te kad je već prikupio pozamašnu vojsku fanova - neobjašnjivo nestao. Legenda kaže da je teret copyrighta ipak bio prevelik te da je na neko vrijeme morao suspregnuti entuzijazam.
Neki dan se opet vratio na mapu aktivnih filmaša te pustio nekoliko ekskluzivnih fotki svog novog sf indie uratka 'Hunter's Prey'. Hvalospjevi i buka koja se podigla oko tri slike podsjeća na onu stvaranu s na kapaljku izbacivanim 'Cloverfield' materijalima. Treba vidjeti hoće li Collora napokon doživjeti da mu neosporni talent i entuzijazam ljudi napokon mogu nagraditi kupnjom kino ulaznice ili će nezasluženo završiti direktno na DVD-u/downloadu i utopiti se u moru hiperproduciranih naslova. Ako je neka utjeha, ovaj put mu barem copyright nije teret.

Image

Image

Image
Image


Facebook komentari
Komentari (3)add comment

Dragonrage said:

Ivica
...
Hehe...baš sam neki dan naletil na ovo na svemogućoj mreži i razglasio po lokalnim forumima hehe...moglo bi i tekako biti dobro. Čeka se prvi teaser7trailer! :)
20.11.2008. u 13:49 h

Zeljko said:

Zeljko
...
ovo posljednje isto windowsov desktop :D
20.11.2008. u 17:43 h

Zeljko said:

Zeljko
...
nije los film
dapace
09.10.2010. u 17:08 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Kepi je postavio/la novi avatar. Lis 15
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) Lis 05
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) Lis 05
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi komentar na video Rammbock Trailer Ruj 27
 
zutititl