'Pink Force Commando' (1982)

odabrao: Velimir


Aha, mitraljez na mjestu odrezane ruke
Aha, mitraljez na mjestu odrezane ruke
Girlpowersploatacija!

Moram priznati da sam se prvih petnaestak minuta još i trudio shvatiti o čemu se ovdje zapravo radi, prije nego sam shvatio da se ovdje ne radi o ničemu te da je upravo u tome fora! Ali ne u smislu da se ništa ne događa – događa se stalno i suludo, ali ovo je jedan od unikatnijih primjeraka korištenja nonsensa kao glavnog oružja: gotovo pa nadrealizam, samo uronjen u eksploatacijsku akciju iz Tajvana! S lijepim i opasnim ženama!

U osnovi western, samo što se uz konje pojavljuju i likovi koji vitlaju bičem na kroseru, 'Pink Force Commando' je nastavak 'Golden Queen's Commandos' (1982), filma o djevojkama ratnicama, s karizmom većom od mačo junaka američke 80's akcije.

'Kaubojka' u vrućim jeans hlačicama s kubankom i mačem, 'indijanci' s puhaljkama, ninje, nacisti, bajkeri, kung fu fajtovi s letenjem, pucnjava, eksplozije, razapinjanje na križ, mlaćenje buzdovanom, dekapitacija i rezanje udova katanom, a ako se pitate odakle Rodriguezu ideja za Rose McGowan s mitraljezom umjesto noge, ovdje imamo heroinu kojoj nabiju mitraljez umjesto odrezane ruke!

Ode glava!
Ode glava!
Pravi kaubojac
Pravi kaubojac

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl