'Postman Blues' (1997.)

odabrao: Velimir
ImageHiroyuki Tanaka poznatiji kao Sabu režirao je neke prilično zanimljive filmove – 'Unlucky Monkey' je imao potencijala biti super, ali ga je uništio rušilački ritam (počne zakon, onda postane totalno sranje, pa se opet popravi, pa je loš, pa je super...), 'Hard Luck Hero' je jako zabavan, a 'Postman Blues', još jedna eksploracija bizarnog spleta okolnosti u životu običnog čovjeka, najbolji je od svih koje sam imao prilike pogledati.

Emotivno najsnažniji i redateljski najstaloženiji, 'Postman Blues' je priča o poštaru Ryuichiju. On jednog dana dostavi pismo svom starom prijatelju, koji je u međuvremenu postao jakuza te slučajno ode kući s njegovim friško odrezanim pokajničkim prstom u torbi punoj pisama. Policija ga počinje pratiti i slagati sulude scenarije njegove moguće povezanosti s kriminalom. Istovremeno, Ryuichi se zaljubi u djevojku koja umire od raka...

Drama, komedija, krimić, odličan film.

ImageImage

Komentiraj na Facebooku
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 4 dana
Marko je dodao/la novi komentar na video Rammbock Trailer 12:16 PM
Marko je dodao/la novi video Rammbock Trailer 11:56 AM
Prije 5 dana
Radgost je postavio/la novi avatar. 09:24 PM
Administrator je dodao/la novi video Night Of The Living Dead 02:25 AM
Prije jedan tjedan
Marko je dodao/la novi video Carlos the Jackal (El Chacal) - Trailer Ruj 24
 
zutititl