'Prostitute Killers' (2000)

odabrao: Velimir


Prva minuta filma
Prva minuta filma
Mrtve prostitutke, nekrofilija, trijade i goloruko skalpiranje.

Tri lika s čudnim maskama siluju ženu, na glavu joj nataknu najlon vrećicu i dekapitiraju je mačetom. I sve to u prvih, decentno plavo toniranih minutu i petnaest sekundi filma, prije špice. Nakon takvog ulaza, film malo usporava, ali daje naslutiti što nas čeka – još jedan standardni Cat III s hrpom nasilnog seksa, trijadama, nekrofilijom i prilično 'zanimljivim' soundtrackom (trip hop i drumba).

Baš kao većina Cat III klasika, i ovaj je zapravo nekoliko filmova u jednom – od priče o trojici prijatelja koji iz hobija ubijaju i siluju prostitutke preko sadističke mafije koja zelenaši i iznuđuje lovu pa sve do ljubavnih afera (jedan od kilera ševi policajku koja istražuje slučaj), zapakiranih na vrhunsko jeftini i nonšalantni eksploatacijski način.

'Prostitute Killers' sadrži pokoje pišanje u usta, lupkanje oka ispadnutog iz duplje, batinanje baseball palicama te jednu ozloglašenu scenu golorukog skalpiranja i griženja komada glave prostitutke prilikom grupnog silovanja, ali i apsolutno antologijski product placement kakav sigurno nikada nećete vidjeti u zapadnjačkom filmu – veliki logo Calvina Kleina koji ponosno stoji u kadru na gaćama dok vlasnik dotičnog komada donjeg rublja kreće silovati mrtvu djevojku!

Samo u hongkonškim kinima, o da, samo u Aziji...

Uvod u nekrofiliju
Uvod u nekrofiliju
Mafijaški baseball
Mafijaški baseball

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl