'Punisher: Hell Tickets' (2008)

odabrao: Velimir


Panišer
Panišer
'Punisher' iz Osijeka!

'Punishera' ne treba previše predstavljati. Svi znate za strip. Svi znate za filmsku verziju iz 1989., s Dolphom Lundgrenom u glavnoj ulozi. Svi znate i za filmsku verziju iz 2004., s Thomasom Janeom u glavnoj ulozi.

No znate li za hrvatsku verziju, polusatni amaterski film s Ivanom Dobrijevićem u glavnoj ulozi? Boris Prole i ekipa iz Osijeka snimili su svoju, klasično niskobudžetnu, kućnu verziju sage o brutalnom, ali pravednom osvetniku, koji naoružan paradira slavonskim ulicama i kontemplira o životu i svijetu u prilično groznim voiceoverima.

Najveći problem ovog i općenito ovakvih filmića leži u tome što se pokušavaju shvatiti previše ozbiljno, zbog čega komedije i parodije jesu žanrovi koji najbolje leže kućnom videu, koliko-toliko krpajući tragičnu glumu. No entuzijazam je očit, osnove filmskog znanja također (ne bi škodilo da malo poradite na montaži), a svi 'Punisher' kompletisti ovo moraju imati u svojoj zbirci, odmah pokraj turskih, afganistanskih i pakistanskih verzija (postoje li uopće? Nebitno, jer eto, imamo svog konja za utrku, jahanje i klađenje! Kad već nitko da snimi 'Super Hrvoja'... :))

Svirepost te okrutnost
Svirepost te okrutnost
Vijesti – jedan stol i zgodna žena
Vijesti – jedan stol i zgodna žena

ImageFacebook komentari
Komentari (7)add comment

Dragonrage said:

...
Dečki...mali zajeb vam se dogodio...Boris Prole aka dragonheart sa Horror HR-a je režirao film, a Punishera glumi njegov frend Ivan Dobrijević ak se ne varam. Boris je ovaj vojak šta leži na na stolu na drugoj slici hehe...
Inače simpatičan filmek...slažem se da je možda mrvicu preozbiljan za takav uradak, ali OK je, posebice za prvi put.
23.01.2009. u 14:23 h

Velimir said:

...
uvjeren sam da sam vidio ovako na špici, ali vjerovat ću tebi, tko zna što sam vidio... :) promjenim pa čekam da Boris javi konačnu presudu. :)
23.01.2009. u 14:34 h

Dragonrage said:

...
Ma za Borisa sam siguran da ne glumi Punishera, samo nisam siguran da li ovaj šta ga glumi je Ivan ili neki drugi lik hehe...ali potvrdit će ti Boris to hehe :)

BTW kad smo već kod Punishera, baš sam od prošlog tjedna počeo nabavljazi i čitati ovaj MAX serijal...koja brutala!!! Predobro...navukao sam se ko na špricu LOL :D
23.01.2009. u 14:37 h

sandi mance said:

...
aaaaa ovo sam gledao!!je Prole je rezirao!!i film je bas onak dobar za pogledat...eto jos jedan film u mojoj cro amaterskoj kolekciji!!a to sto se glume tica...pa u ovom filmu ima onak bas dobre glume!!recimo punisherov ratni drug(tip stvarno odlicno glumi),pa ona narkomanka u stanu itd!!ma kako bi profesionalci napisali 'dva palca gore'!!:)
23.01.2009. u 14:54 h

Boris Prole said:

...
Heh,tako je ,ja (Boris Prole),zaklani vojnik sa stola sam režirao ovaj muvi.Zahvalan sam za recenziju i svjestan sam svih grešaka u istom.Jednom kada napravim novi film koji će biti bolji od ovoga ću vam otkriti sve greške iz ovoga (prije ne) :)...
BTW-kečap koji mi je bio na vratu je bio ljuti ,čak me kada vidim sliku vrat počinje peć,bolit i svrbit.Trash rulz.
BTW-sandi,još uvijek mi nije stigao Krvnik (prokleta hrv.pošta)
24.01.2009. u 10:20 h

Boris Prole said:

...
Eh da ,Ivan Dobrijević je Punisher,te Dragonrage i Sandi hvala na komentarima...
24.01.2009. u 10:23 h

sandi mance said:

...
otici cu u postu da vidim sta je s tim!!
24.01.2009. u 14:08 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl