'Sakura Killers' (1987)

odabrao: Velimir


Gud gajz (end van grl)
Gud gajz (end van grl)
Brzi auti, aerobik i zle ninje.

Koji praznik za čula, koja 80's uživancija, koja predivna nindžasploatacija! Čisti klasik, već od prve scene kada odred japanskih kilera u crnom krade video kasetu iz američkog laboratorija za genetska istraživanja!

Iz nekog razloga, unajmljeni 'agenti' Sonny i Denise japanske ninje odlaze tražiti u Tajvan, gdje ih napadaju djelatnici tajne organizacije Sakura, sve redom ninje oboružane bogatim arsenalom vještina i hladnog oružja. Srećom, pronalaze pomoć kod mastera koji ih uči fantastičnim tehnikama borbe, nakon čega ionako suludo napisani, režirani, montirani i odglumljeni film počinje totalno ići 'kvragu', pretvorivši se u prvoklasnu ninja-bajku s letenjem, transformacijama, nevidljivosti & dimnim bombama te svime onime zbog čega ih toliko volimo! Ihaaa!

Glavni glumac koji izgleda kao izbacivač iz hrvatskog provincijskog disco kluba, žute trenirke, šurikeni, Chuck Connors, vježbanje uz electro s kazića i sprint sa šeširima na trbuhu, razdrljane havajke, neprocjenjive grimase i Rusi – samo u osamdesetima, samo u ninja draguljima poput ovog!

Bed gajz
Bed gajz
Kiler brko u akciji
Kiler brko u akciji

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

marko said:

...
Kako ovo želim gledati!!!! :P
04.12.2006. u 08:31 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl