'Sakura Killers' (1987)

odabrao: Velimir

Gud gajz (end van grl)
Gud gajz (end van grl)
Brzi auti, aerobik i zle ninje.

Koji praznik za čula, koja 80's uživancija, koja predivna nindžasploatacija! Čisti klasik, već od prve scene kada odred japanskih kilera u crnom krade video kasetu iz američkog laboratorija za genetska istraživanja!

Iz nekog razloga, unajmljeni 'agenti' Sonny i Denise japanske ninje odlaze tražiti u Tajvan, gdje ih napadaju djelatnici tajne organizacije Sakura, sve redom ninje oboružane bogatim arsenalom vještina i hladnog oružja. Srećom, pronalaze pomoć kod mastera koji ih uči fantastičnim tehnikama borbe, nakon čega ionako suludo napisani, režirani, montirani i odglumljeni film počinje totalno ići 'kvragu', pretvorivši se u prvoklasnu ninja-bajku s letenjem, transformacijama, nevidljivosti & dimnim bombama te svime onime zbog čega ih toliko volimo! Ihaaa!

Glavni glumac koji izgleda kao izbacivač iz hrvatskog provincijskog disco kluba, žute trenirke, šurikeni, Chuck Connors, vježbanje uz electro s kazića i sprint sa šeširima na trbuhu, razdrljane havajke, neprocjenjive grimase i Rusi – samo u osamdesetima, samo u ninja draguljima poput ovog!

Bed gajz
Bed gajz
Kiler brko u akciji
Kiler brko u akciji

Image


Komentiraj na Facebooku
Komentari (1)add comment

marko said:

Marko
...
Kako ovo želim gledati!!!! :P
04.12.2006. u 09:31 h

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Jučer
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) 07:02 PM
Marko je dodao/la novi video Burke and Hare Trailer (2010) 07:02 PM
Prije jedan tjedan
Marko je dodao/la novi komentar na video Rammbock Trailer Ruj 27
Marko je dodao/la novi video Rammbock Trailer Ruj 27
Radgost je postavio/la novi avatar. Ruj 26
 
zutititl