'Samurai Cop' (1989)

odabrao: Velimir


Samurai Cop (lijevo)
Samurai Cop (lijevo)
Gluma, režija i budžet prosječnog 80's pornića susreću katane, uzije, azijske bande i tučnjave. Rezultat – bez sumnje jedan od najgorih filmova svih vremena!

Snimljeno kao da ga je režirao slijepac, montirano lijevom nogom i odglumljeno kao Bore Lee. S retardiranim dubbingom koji podsjeća na parodiju. Ukratko – tipična akcijska 80's Žnj-produkcija!

Apsolutno svaki mogući kliše izveden je katastrofalno – šaljivi crni partner, urlajući šef, hladnokrvni kiler i hrpa rasističkog humora. Onda kada nije u klišeju, odlazi u domenu totalno nevjerojatnog, primjerice kada medicinska sestra na ulazu u bolničku sobu susretne našeg junaka i prvo što mu kaže jest: želiš li me jebati? Zapravo, da mi se dočepati nekako cijelog scenarija, mislim da bi to bilo jedno od najduhovitijih štiva ikada napisanih u formi dijaloga!

Joe Marshall, tzv. Samurai Cop (neopisivo očajan Matt Hannon) bori se protiv bande Katana (!) i izgleda kao mladi Fabio s rasponom emocija voštane figure, koji ne samo da ne zna borilačke vještine nego su mu fajtovi koreografirani i snimljeni kao loša barska tučnjava. Uz vidno ubrzano mačevanje i nekoliko uistinu neopisivo loših stuntova.

Sve skupa urnebesno loše, zapravo toliko urnebesno i toliko loše da se uopće ne može prepričati. Apsolutno esencijalni materijal za svaki dobar tulum!

Ima i rezanja ruku
Ima i rezanja ruku
Dobre strane ovog filma
Dobre strane ovog filma

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl