'Saving Private Tootsie' (2002)

odabrao: Velimir


Dobra akcija
Dobra akcija
'Saving Private Ryan' s transseksualcima!

Seting i fotografija su kao kod zadnjeg 'Ramba', ali ovo je zapravo klasični komad tajlandske niskobudžetne humorne ratne akcije.

Tzv. kathoey kultura odavno je izvršila žestoku invaziju na film, to svi već znamo, no kad jednom početni entuzijazam za istraživanje mainstream hitova s transseksualcima i transvestitima splasne, shvatite da toga ima toliko da jednostavno izgubite volju za daljnjim traganjem. Sve dok se ne pojavi nešto s ovakvim naslovom i ovakvom premisom.'Saving Private Tootsie', inspiriran stvarnim događajima, govori o skupini transseksualaca, transvestita i običnih homoseksualaca (neki od njih ne mogu prestati prditi, nekima se svijet sruši kad im metak probuši umjetnu sisu...), koji nakon pada putničkog zrakoplova iznad neprijateljskih, pobunjeničkih teritorija na granici zemlje završe u zatočeništvu, a posebni odred tajlandskih specijalaca kreće u misiju oslobađanja.

Dobiva bodove na bizarnosti, ima solidne pucačine, ali šteta što nije smješniji i zapravo uopće nije komedija, iako se ponekad kao trudi to biti.

'Lažne' žene
'Lažne' žene
Heroji
Heroji

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

Dečko koji obečava said:

...
nešto mi zvuči poznato, mislim da sam nabasao na njega na onom trackeru, ali me odbio blesavi (ako je to taj) dvd kaver.
inače, prije jedno pola godine jedan lega i ja smo pričali kako bi bilo fora napraviti spašavanje vojnika ryana sa all (hot) girl glumačkom postavom, sa dosta slow motiona trčanja i valjanja u blatu u pripijenim potkošuljama i prostjelnih rana u sise i tako,khm.
no uglavnom, film zvuči dovoljno zanimljivo za pogledati.
08.04.2009. u 14:40 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl