'Scarecrow Gone Wild' (2004)

odabrao: Velimir


Strašilo napada
Strašilo napada
Kratka škola snimanja seks-horora bez seksa i horora.

Neko vrijeme sam postio od jeftinih, amaterskih i uglavnom negledljivih STV hororaca novije američke produkcije, no sada je post završio s ovim... smećem? 'Scarecrow Gone Wild' – ako ništa drugo, barem je naslov obećavao zabavu uz golotinju na plaži, možda pokoju perlu na goloj sisi i slične 'Girls Gone Wild' ljepote... Ali naslovi varaju, o da...

Ovo je, kako se i očekivalo, klasična horor jeftinjava, s porno glumom (ulogu ima i MMA legenda Ken Shamrock, koji se šora sa strašilom, UFC-stajl!), dnom produkcijskih uvjeta, očajnom režijom, jadnim efektima... A sve što ga je moglo spasiti su sise. Nažalost, odmah na početku prvo dobijemo, umjesto djevojaka, skupinu muškaraca pod tušem pa i prve silikonjare na MILF-ači. Di je mlado meso? Đe su grls koje su gon vajld?

Priča o studentima koji probude zlo strašilo u kukuruzištu, a onda ih ono jednog po jednog tamani na plaži, malo je gledljivija od ostatka slične produkcije. Ne zato što ima puno horora ili golotinje, već zato što se stalno nešto dešava, u stilu lošeg dramedyja za mlade. Dakle, može se nekako odgledati, ali stvarno nema potrebe da pokušavate.

To je sve od grls gon vajld spike
To je sve od grls gon vajld spike
Ah, ti školski dani...
Ah, ti školski dani...

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 1 mjesec
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl