'Second In Command' (2006)

odabrao: Velimir

ImageŽan Van Deklam u Moldaviji!

S radošću nastavljamo pratiti nove filmske putešestvije našeg dragog junaka. Nakon nekoliko pristojnih, štoviše vrlo dobrih straight-to-video akcića, Van Damme je nastavio stazama eastsploatacije, svojstvene modernoj akcijskoj B-produkciji, snimivši još jednu istinski blesavu, ali zabavnu i nabrijanu, sada već pa obligatornu koprodukciju s bivšim Istočnim blokom.

U dalekoj zemlji Moldaviji, demokratski predsjednik dobija izbore, ali s time se ne slažu bivši komunisti, koji ga žele svim silama svrgnuti s vlasti i spriječiti vladavinu prozapadno orijentiranih reformatora. Kada insceniraju puč, nastaje kaos. Hujugonakol? Hrabre američke spasitelje, naravno, makar imali i francuski naglasak. Marinci, na čelu s Van Dammeom kao vijetnamskim veteranom Samom Keenanom, pomažu predsjedniku koji se skrio u američku ambasadu, odupirući se udaru pobunjenika i čekajući pomoć pojačanja, koje se nalazi usidreno u Jadranskom moru.

Pristojna pucačina i eksplozije, očajno režirane masovke i katastrofalno nekarizmatični glavni negativac, Moldavac koji se u tokivoki Van Dammeu u uho dere doslovno: 'Release our president, pička ti materina!' Ukratko, zabava za cijelu obitelj.

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl