'Shadow Dead Riot' (2006)

odabrao: Velimir


Poljubac
Poljubac
Derek Wan i mi dijelimo istu ljubav – zombije, WIP, kung fu i ultra-gore! Hura!

O ovom filmu već jako, jako dugo želim nešto napisati, ali nikako da uhvatim priliku. Evo konačno, jer mislim da apsolutno zavređuje pažnju – jako, jako malo novca uloženo je u projekt s jako, jako puno ljubavi prema žanrovima o kojima ste jako puno mogli čitati u Povratku Žutog titla.

Zatvor prepun lezbijki (uključujući i sadističku plavokosu čuvaricu koja seksualno iskorištava krhke djevojke u zamjenu za zaštitu) doživljava pobunu mrtvaca zakopanih u njegovom dvorištu – high kick jedina je moguća obrana protiv monstruma koji proždiru crnkinje u toplesu!

Unatoč svim produkcijskim ograničenjima, neopisivo katastrofalnim glumcima, limitiranim zanatskim znanjem i scenariju koji postoji samo zato da bi se fanovski spojilo previše toga unutar jedne minutaže (i jednog budžeta), scene borbe su često jako dobro izvedene i prilično brutalne (posebno fajtovi između cura!), gore je na visini zadatka, a konačan rezultat je jako, jako zabavnih devedesetak minuta koje itekako zazivaju zlatne dane neobuzdane eksploatacije, doba u kojem su svi pobrojani filmski elementi ionako bili manje važni od zabave i ludila.

Zombi-beba koja mami pojede bradavicu (dok iz rane šikljaju krv i mlijeko!), ludi doktor koji eksperimentira na zatvorenicima, velike sise, nabildane lezbe koje izgledaju kao muškarci, zajednička tuširanja, korištenje iskopanog oka za gledanje iza leđa, mahanje odrezanom rukom kao nunčakama, kung fu junakinja i zli Tony Todd čija krv uskrsne mrtve – sve na jednom mjestu!

Zombi-beba u napadu
Zombi-beba u napadu
Heroina vs Tony Todd
Heroina vs Tony Todd

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl