'Shadow Fury' (2001)

odabrao: Velimir


Dr. Oh i ekipa
Dr. Oh i ekipa
Master Miyagi s ludom frizurom, ninja koji odbija metke katanom i klonovi koji izgledaju kao zombiji – hell-madrfaking-yeah!

A nisam ni spomenuo dobrog starog Bas Ruttena u jednoj od uloga! Ovako se snimaju B-akcići s borilačkim zvijezdama, nešto od čega bi trebali učiti i Cikatić i Filipović, jer niskobudžetnu video akcijadu (japansko-američka koprodukcija) ovdje začinjavaju urnebesnom pričom i dostatnom dozom zabave, s hard core fajtovima na žicama. Sve to skupa posađeno u zdjeli punoj klišeja, koje fanovi ovakve kinematografije znaju napamet.

Miyagi (Pat Morita) je Dr. Oh, poludjeli znanstvenik prognan iz Nova Corporationa, zbog osobnih eksperimenata sa inače zabranjenim klonovima. Takeru, njegov osobni superhjuman klon, spreman je boriti se protiv korporacije i unajmljenog lovca na ucjene...

Padovi s velikih visina & kaskaderske vratolomije raznih oblika, vitlanje oštricama, pucačina & eskplozije, Fred Williamson, pomahnitali kung fu klinac, Japanac koji govori kao Schwarzenegger, doktorica s napumpanim usnama...

Sve to od redatelja klasika 'Mirai Ninja' (1988) – nema se što ne voljeti! Dobro, možda pretjerana minutaža bačena na kvazidramske dijelove i rastezanje svega skupa, ali uvijek možete čitati novine dok to ne prođe... :)

Katane i eksplozije
Katane i eksplozije
Klon daje bris grla
Klon daje bris grla

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl