'So Close' (2002)

odabrao: Velimir


Nema zajebancije
Nema zajebancije
Hongkonški 'Charlie's Angels'! Dobro, ne baš, ali...

Shu Qi, Zhao Wei i Karen Mok u pravoj CGI/žice ekstravaganci – film koji izgleda kao stilizirana, skupa reklama, zapravo dugi reklamni promo video za Shu Qi i (nešto manje) ostatak cura. A to je, naravno, samo po sebi i više nego dovoljan razlog da ga se pogleda.

Ubacite u sve to priču o mladim, zgodnim kilericama i njihovom sukobu sa šefovima zlih korporacija i dobili ste punokrvni pop(corn) film, baš poput onih koji dolaze iz Hollywooda, samo s boljim, totalno ludim koreografijama fajtova, katanama, raspravama o drkanju i zgodnim Azijatkinjama. Zna stari majstor Corey Yuen što radi!

Doduše, 'So Close' pati od razvučene melodrame, natruha neprikladnog timbartonovskog soundtracka i tipično 'čudnog' kineskog smisla za humor, al' kad se zalaufa, riječ je o zabavnoj akcijadi za velika platna, koja posebno dolazi do izražaja u epskom, polusatnom završnom obračunu. Šteta što ga moramo gledati na malim ekranima...

Oduvijek smo voljeli žene s katanama
Oduvijek smo voljeli žene s katanama
Ah, to lice... (za tijelo pogledajte ostatak filma) :)
Ah, to lice... (za tijelo pogledajte ostatak filma) :)

ImageFacebook komentari
Komentari (5)add comment

Dragonrage said:

...
Auuu...to je već dosta staro. Kad sam taj film gledao prvi puta zamijenio sam ga sa onim "Naked Weapon"...vjerojatno zato jer ista glumica glumi i u jednom i u drugom ako se ne varam...jel da? A i radnja je neka slična ako se ne varam...isto su tri cure u pitanju koje tuku dečke hehehe :D
06.07.2007. u 14:42 h

velimir said:

...
nije ista glumica. Maggie Q je u Naked Weapon, trenutno posvuda po novinama zbog uloge u novom Umri muški. žene koje se fajtaju su inače popularan žanr u Hong Kongu. I ja sam fan, naravno. :)
06.07.2007. u 14:47 h

Dragonrage said:

...
Aha...ipak nije ista...ali znao sam da je neka Q u pitanju hehehe ;) :)

I ja sam fan hehehe ;D
06.07.2007. u 14:53 h

Dragonrage said:

...
Inaće zaboravih priupitati, jer već sam malo zaboravio...da li je u ovom filmu ili Naked Weapon ono kad tri mrge poševe tri glavne junakinje na stolu i onda si na kraju daju high five hahaha ;D :D ???
06.07.2007. u 14:55 h

velimir said:

...
Naked Weapon. Taj je ipak ozloglašeniji...
06.07.2007. u 15:00 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl