'Stop The Bitch Campaign: Hell Version' (2004)

odabrao: Velimir


Kenichi Endo s mrkvom na mikseru
Kenichi Endo s mrkvom na mikseru
Što vam je draže – kita u škripcu ili u blenderu?

Ovaj DVD sam držao u ruci u trgovini u Tokiju, ali nisam morao previše razmišljati hoću li ga kupiti ili ne – nema šanse da dam 200 kuna za 60 minuta filma bez ikakvih dodataka! Ma koliko kaver obećavao.

Stoga sam mirne duše i bez grižnje savjesti skinuo DivX i pogledao ga besplatno. Ne vrijedi 200 kuna, nikako, ali da je riječ o još jednom komadu japanskog V-Cinema ludila, namijenjenog samo pravim eksploatacijskim sladokuscima – o da, to itekako.

'Stop The Bitch Campaign: Hell Version' je suluda crnohumorna pinku eiga, koja dijelom funkcionira kao još suludiji pseudo-slasher, s dvije velike ikone – Sora Aoi je prostitutka u školskoj uniformi, a Kenichi Endo je sajko-kiler koji dolazi u image club ševiti, ali i ubijati djevojke koje glume 15-godišnjakinje. On mrzi bijele gaćice jer ga podsjećaju na pokojnog djeda, ali voli kada se žene u krevetu glasaju kao svinje. I nema ništa protiv da mu netko u šupak nabija golemu repu.

A kako ubija? Upravo nabijajući voće, povrće i mobitele u vaginalne i analne otvore, iako neke djevojke prije toga treba omamiti svojim prdežom. Ako vam sve to zvuči totalno suludo, znajte da u velikom finalu ima mačevanja i seksa kojeg je teško opisati (recimo da sadrži gomilu povrća i uramljenu sliku pokojnog djeda zavezanu za prsa).

Crna komedija rađena po mangi Tetsuye Koshibe, jedinstveno i japansko s velikim 'J'.

Sora Aoi u tipičnoj pozi
Sora Aoi u tipičnoj pozi
Fetiš na fetišu
Fetiš na fetišu

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl