'Strange Circus' (2006)

odabrao: Velimir


Nadrealizam
Nadrealizam
Moderni ero-guro klasik.

Otac zatvara svoju 12-godišnju kćer u probušeni kovčeg za violončelo, ne bi li bila prisiljena iznutra gledati kako se on ševi s njezinom majkom. Potom mamu šalje u kovčeg da promatra, a kćer odvlači u krevet... I to je samo zaplet!

Incest, pedofilija, nasilje, krv, psihodelija, fantazije... Dobrodošli u suvremeni, festivalski ero-guro biser koji potpisuje Shion Sono, čovjek kojeg poznajemo kao autora 'Sucide Cluba', a koji ovog puta donosi odličnu mješavinu puke teatralnosti, Edogawe Rampa i 'Audicije'. Ako je teorija Toma Mesa na mjestu, tj. ako se nakon smrti J-Horora sve što valja uistinu seli u ero-guro, vrijeme je da počnemo slaviti!

Sono je sašio priču o književnici za koju nam nije previše jasno živi li svoj, tuđi ili napisani život, a u svoj toj mješavini koja je u isto vrijeme poslastica za oči i jebada za mozak, dolaze i neke pamtljive scene motorkom narezanih ljudi, uz muškarca koji si je odrezao bradavice jer ih smatra ružnima i nepotrebnima te masakriranja vlastitih paraliziranih nogu kuhinjskim nožem. Drama, horor, erotika, groteska – pun pogodak!

Krv i batrljci
Krv i batrljci
Patuljak i giljotina
Patuljak i giljotina

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl