'Sukeban Boy' (2006)

odabrao: Velimir


One dolaze!
One dolaze!
Sukeban s penisom!

Kao vijerni i filmski educirani čitatelji Žutog titla, trebali bi do sada već biti dobro upoznati s velikim trendom sukeban filmova sedamdesetih, japanskih eksploatacijskih ludila koji su cijedili subkulturu maloljetničkih ženskih bandi, čije je samo postojanje utjerivalo strah u kosti tijekom čitavog desetljeća specifičnog urbanog ženskog nasilja. Sada, točnije 2006. godine, kultni redatelj Noboru Iguchi ('The Machine Girl') snima parodiju na žanr - sa seksi djevojkom koja zapravo nije djevojka, tj. agresivnom školarkom koja se s razlogom (zvanim: muda izmeðu nogu) ponaša kao muškarac!

Već se u prvih nekoliko minuta dogodi masovna tučnjava s povraćanjem u kameru i lica učesnika, jedan odgriz čitavog nosa i mlaćenje vlastite face, kako bi naša junakinja/junak izgledala što deformiranije, tj. muževnije. A to je tek početak!

Nakon što je/ga incestuozni otac bajker upiše u djevojačku školu, naš heroj/heroina je primoran/a snalaziti se u neprijateljskom okruženju prepunom huligana u suknji, a rezultat je puno golih sisa, bijelih gaćica, kung fu akcije, nokautiranja prdežom, kockanja na golim sisama, ping ponga s ispucanim mecima iz usta i još puno klasično apsurdnog i krvavog pinku humora koji morate vidjeti da bi vjerovali. Poput mesnatih mitraljeza koji izlaze i pucaju iz bradavica i nožnih batrljaka, recimo...

I kolcem i lancem...
I kolcem i lancem...
Vrijeme za sport
Vrijeme za sport

ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

Makotoichi said:

...
"..morate vidjeti da bi vjerovali.." - najbolji opis ovog filma.. Iguchi svakim filmom nadmašuje samog sebe, a odjavna špica je valjda najbolja ikad..
29.11.2010. u 10:34 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 dana
Velimir je dodao/la novi video Zombie Walk Ljutomer,Slovenia 2009 04:47 PM
Prije 1 mjesec
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl