'Supermarket Woman' (1996)

odabrao: Velimir


Teški su to osjećaji...
Teški su to osjećaji...
Sukob supermarketa!

Znate one lokalne trgovine u kojima se osjećate kao da vam prodavačica radi uslugu što joj dajete novac, u kojoj se prašina skuplja na konzervama, a meso izgleda kao da su nekoliko puta mijenjali markice s rokom trajanja? Niste jedini koji to morate proživljavati. Ima ih i u Japanu.

No što kada stvari postanu tako tragične da nebriga i zastarjeli, lijeni načini poslovanja zaprijete bankrotom, a konkurencija iz susjedstva prljavim, jeftino-kapitalističkim metodama prijeti ispaliti zadnji metak u vaš potiljak? Postoji nada – žena koja ima ideje kako preporoditi posao i napraviti najbolji mogući dućan za svoje kupce, ali mora preći brojne i brojne prepreke na ostvarenju svog cilja. Jer, znamo, revolucija nije čajanka.

Pokojni Juzo Itami (ubio se kad je tabloid objavio da vara ženu), majstor koji se već pozabavio gotovim jelima u genijalnom 'Tampopo', ovog se puta poigrao namirnicama i ljudskom psihologijom pri hendlanju istih, a  rezultat je dražesna, neobična, ali zato vrhunska feelgood komedija, čijih dva sata i sitno niti jednog trenutka nisu dosadni.

Ima i jurnjava kamionima!
Ima i jurnjava kamionima!
Aaaarrrghhh!!!!
Aaaarrrghhh!!!!

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl