Louie (2010)

odabrao: Marko

Nemoj ni pokušavati ući dolje!Louis C.K. je otkriće samo takvo!

Tko je on? Komičar u četrdesetdrugoj s propalim brakom iza sebe koji se jako trudi u odgoju dvije kćerke. Jako je realan te raspižđen na količinu bullshita koji nas okružuje. I ima nešto za reći o tome. Ima i svoju seriju "Louie" čiji koncept je najlakše opisati spojem svakodnevnih bizarnih situacija narezanih stand-up prekidima.

Komičari se najbolje snalaze na teveu kad glume ono što pišu (Denis Leary je školski primjer) i zato je jako dobro što se Louis izborio za paket-aranžman jer 'Louie' osvaja stvarnošću viđenog, neugodom u razini Rickyja Gervaisa (koji se usput epizodno pojavljuje ulogom najgoreg liječnika u povijesti televizije savršeno kontrirajući 'Hitnim službama' i 'Klinikama Schwarzwald') te bizarlukom koji ponekad odlazi čak i do granica 'Straha i prezira u Las Vegasu'. Ali opet, koliko god određene situacije djelovale znanstveno-fantastične, fascinira lakoća izvedbe i taj zarazni osjećaj stvarnog i pušljivog.

Uz 'Louie', Louisa možete gledati i u izvrsnom stand-upu 'Hillarious' koji je možda najbolje zavrtiti za upoznavanje s likom i djelom. Ako vas zanima što zajedničko nemaju Ray Charles i Hitler, koliko smo svi čangrizavi i u kakvim smo situacijama najgori, koji su to "bijeli problemi", zašto poniji grizu djecu i kako kroz rektum do druge dimenzije, Louis C.K. ima odgovore.

Suze liju plave očiNa putu prema jugu

Image Vidi trailer

 Facebook komentari
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl