'The Unbelievable' (2009)

odabrao: Velimir


Njam, njam!
Njam, njam!
Klasični azijski Cat III horor na novi način – poznati trend ždranja crva iz Hong Konga susreće tajlandsku crnu magiju, mondo šok i paranormalno!

I sve to u špranci novog trenda video-duhova – s jedne strane 'Paranormal Activity', a s druge reality-ghost-serijali koji su zatrpali kablovsku. 'The Unbelievable' kombinira oba, po dobrom starom receptu lažnog dokumentarca, predstavljajući se kao analiza paranormalnih događanja u Tajlandu i Maleziji, snimljena od strane hongkonške televizijske ekipe u potrazi za fenomenima.

Šteta što je dio posvećen dokumentranoj night-shot jezi posve neuvjerljiv, uvelike zahvaljujući tome što su kvazidokumentarcu naserečili soundtrack, ali zato 'The Unbelievable' generalno podiže uloge po klasičnom gross out receptu horor-Azije – ovdje ćete pronaći uistinu svašta, od pravih fotografija poluraspadnutih leševa tajlandskog tsunamija, trljanja zaklane žabe o kosu te klasične tone crva i povraćanja do nečeg što još nikada niste vidjeli na filmu: čovjeka koji pred kamerama jede pravu pravcatu živu, koprcajuću kokoš! S perjem!

Nisam siguran je li luđa scena u kojoj goli transseksualni šaman s groznim silikonjarama odrađuje obred s velikim crnim dildom nad tijelom prostitutke.

Šamanska posla
Šamanska posla
Ode sirota žaba
Ode sirota žaba

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 1 mjesec
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl