'Until Death' (2007)

odabrao: Velimir


Van Damme s iglom
Van Damme s iglom
Želite li vidjeti Cro Copova idola kako si uštrcava hors u žile?

Svaki akcijski heroj sanja o ovakvoj ulozi, o punokrvnom odlasku u 'ozbiljnost', a Van Dammeu je, na kraju krajeva, to bio logičan put nakon niza pametnih uloga unatrag nekoliko godina.

U ovoj krimi-drami Van Damme je policajac navučen na heroin, ali usto i alkoholičar koji siluje kurve u baru, tuče se s prijateljima, prekida sa ženom koja je zatrudnjela s drugim, tuče vozače pauka koji su mu došli odvesti automobil zbog nepropisnog parkiranja...

Pokušavajući se konačno dočepati svoje glavne nemeze, zlog mafijaša Callahana, popije metak u glavu i pada u komu. Kad dođe sebi, pokušava se promijeniti i postati dobar, ali ne zaboravlja na osvetu...

Dobra pucačina, dosta krvi i jako puno drame u kojoj se Van Damme opet jako pristojno snalazi. 'Kickboxer' je i dalje nenadmašan, ali gledano po konvencionalnim kriterijima, ovo je definitivno jedan od njegovih najboljih filmova.

Van Damme s rupom u glavi
Van Damme s rupom u glavi
Van Damme s ganom
Van Damme s ganom

ImageFacebook komentari
Komentari (8)add comment

dekard said:

...
Ovdje je riječ o Van Damme-ovom najnovijem filmu,ali ja bih ipak o početku njegove karijere.Naime,do jučer sam živio u uvjerenju da je NO RETREAT NO SURRENDER njegov prvi film,kad sam na Jubi to-u vidio isječak iz MONACO FOREVER,grozote iz '84 u kojoj priča francuski i glumi gay karate man-a (btw,šta vi mislite je li on gay?Mislim,znam da se ženio više puta,ali još nisam čuo za heteroseksualca koji pleše balet.) I,jel vi možda znate odgovor na vječno pitanje;je li on valonac (Jean Claude) ili flamanac (Van Varenberg )?To je ko da se kod nas neko zove Zvonimir Stojisavljević.
15.04.2007. u 14:03 h

velimir said:

...
U 'Monacu' se samo pojavljuje nakratko i da, imamo taj clip vec godinama :) (cijeli film nisam nabavio)
Sumnjam da je gej, a nije ni bitno (mozda je bi? :)). Ovo za valonca/flamanca fakat nemam pojma. Trebalo ga je to pitat dok je bio u ZG, al nikako da se dođe do njega... :)
15.04.2007. u 14:15 h

warlock said:

...
Kad sam ga video slucajno video u filmu Breakdance dok je djuskao kao statista dok je bio na pocetku karijere,da ga vidis kako igra puko sam od smeha! hehe!
15.04.2007. u 23:51 h

Dragonrage said:

...
Cool...tko bi rekao da je ovaj film tako dobar, jer, iako mi se radnjom činio zanimljivi, po trailerima mi je izgledao malo...pa jeftino hehe ::) . Definitivno njegov najbolji film od ovih novjih, dakle, 2000 mi je "Wake of Detah"...odlična akcija, nasilje (ni Tarantino se ne bi posramio one scene sa bušilicom hehe ;D ), pa čak i solidna gluma...jako dobro.Van damme mi je kao klincu bio najveća faca pored Clinta...iako sam obožavao i Arnia i Sly...no Van Damme je bio "The Man". Baš sam mu nedavno bio posvetio tekst čovjeku na blogu...ako nekoga zanimaju detaljne informacije nek navrati...

http://dragonrage.blog.hr/arhi...html#dan26

Bilo kako bilo..."Hard Target" rula totalno ;D ;D
16.04.2007. u 08:11 h

velimir said:

...
"Wake Of Death" i ovaj su definitivno njegovi "najozbiljniji", da se tako izrazim, filmovi... "Hard Target" je također među vrhovima, ako ništa drugo, zbog frizure :)
16.04.2007. u 10:15 h

dekard said:

...
Najbolji filmovi su : Hard target (daleko bolji od Woo-ove urnebesne komedije Face off),Lionheart(iako je legendarni Vojo ukrao cijeli film) i Kickboxer.
16.04.2007. u 10:53 h

Dragonrage said:

...
"Wake Of Death" i ovaj su definitivno njegovi "najozbiljniji", da se tako izrazim, filmovi... "Hard Target" je također među vrhovima, ako ništa drugo, zbog frizure images/smiley.gif

Pridodao bih njima još i "In Hell" što se ozbiljnosti tiče...a Hard Taget...tamo je ima najbolji look ikada...nikada niej bio tako cool na ekranu ni prije ni poslije...ali pored toga...i akcija tanko rula totalno. Vidjeh na you tubeu nedavno nekoliko scena iz one produžene workprint verzije...šteta su ju izrezali...no i ovako je to dobar film.
Uz HardTtarget, odmah iza mi definitivno idu UniSol (on i Lundgren...sukob titana), te TimeCop...zatim Lionheart, Blood sport, Double Impact...a našlo bi ih se naravno jos...jedini koji mi je zbilja los je Deraild...to mu definitivno nije trebalo u karijeri.
16.04.2007. u 11:40 h

Dragonrage said:

...
Pogledah ga napokon i mogu reći da mi je iznimno dobar film...Van Damme je odglumio savršeno, bolji i os Stephena Rea-e. Jedino priča ima malo nekih nelogičnosti, i nije mi jasno od kud se na kraju onaj debeli pojavio u skladištu...tko je njega zvao?!
Osobno bih rađe da su stavili da film završi sa onim alternativnim tragičnim krajem...
Ali sve u svemu...4/5 kod mene :)
01.10.2007. u 11:00 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl