'Virgins From Hell' (1987)

odabrao: Velimir


Image
Friška janjetina
Indonezijska eksploatacija!

Nijedna gola bradavica, unatoč prisilnom lezbijskom petingu; nijedna gola guzica, unatoč drogi koja je istodobno i afrodizijak, koji žene pretvara u poluhipnotizirane pohotnice. Čudan je ovo film o djevicama iz škrinje azijskog eksploatacijskog filma osamdesetih, ali valjda je takva formula bila dobitna za indonezijsko tržište – nula seks, ali zato jako, jako puno sadističkog iživljavanja nad ženama, mučenja, maltretiranja, šore i pucačine.

Naše junakinje su u flourescentne vruće hlačice i čizme odjevene članice djevojačke motorističke bande, koje se svete narko-kartelu pod vodstvom Mr. Tigera. U procesu ih ipak uhvate i zatoče u logor, pri čemu film skreće u WIP žanr, a cure postaju pokusnim kunićima za afrodizijačku drogu koja će osvojiti svijet, ali i objekt za ispoljavanje Tigerovih hirova, poput davljenja i bičevanja. Lezbijske čuvarice ne treba ni spominjati.

Tu je i jedno mučenje štakorima, hrvanje s krokodilom, plesna točka, ponešto zanimljivih brkova i muški statisti koji dubliraju žene. Čisto ludilo.

Image
Obrazovni sustav
Image
Djevica u akciji

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl