'Wanted: Dead Or Alive' (1987.)

odabrao: Marko

Posljednji poštenjačine.
Posljednji poštenjačine.
Ejtiz klasik.

Rutger Hauer je Nick Randall, bivši agent CIA-e kojeg je administracija i politika natjerala na otkaz. Otad živi kao lovac na ucjenjene njuške, a dobiveni novac skuplja za preuređenje broda i konačnu zamjenu urbane džungle za zen kariba. Taman se zaljubio i pronašao divnu suosjećajnu pratiteljicu kojoj skriva svoje zanimanje i počeo raditi finalne zahvate na brodu, kadli Gradom anđela krenu teroristički napadi (jedna od meta bombaškog napada je dupkom puno kino koje prikazuje 'Ramba'). Da stvar bude gora glavni je atentator Malak Al Rahim, krvolok željan Randallove glave zbog nekih postupaka dok je ovaj još službovao u agenciji. Randall od izvrsnog lovca postaje lovina.

Superkul protagonist, islamski terorizam, genijalni dijalozi, politička korumpiranost i administrativna podmetanja, najbolji stan ikad (jedan kat ogromne industrijske hale s vlastitim terenom za košarku, krcat oružjem i Harleyima), odlične kaskade, izvrsna ljubavna priča s tragičnim završetkom i još štošta pronađe se u ovom devedesetminutnom klasiku koji je nekad kolao pod nazivom 'Traži se živ ili mrtav'. 55 kuna košta hrvatsko DVD izdanje bez ikakvih dodataka u Algoritmu.

Šarmiranje usnom harmonikom.
Šarmiranje usnom harmonikom.
Negativac je tiši s bombom u ustima.
Negativac je tiši s bombom u ustima.
Image Vidi trailer


Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Ash said:

...
je, ja sam ga nabavio nedavno i moram reć da sam začuđen kako me je do tada film izbjegavao...uglavnom super film sa odličnim krajem..
04.03.2007. u 13:29 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 1 mjesec
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl