'Watch Out' (2008)

odabrao: Velimir


Znači, to je sisa?
Znači, to je sisa?
Studija psihopatskog narcizma i luuuda, crnohumorna društvena kritika.

Kaos, jednom riječju. Steve Balderson ('Firecracker', da onaj s Mikeom Pattonom) je ovog puta John Waters i Todd Solondz u jednom redateljskom stolcu, a donosi nam adaptaciju romana o Jonathanu Barrowsu, autoseksualcu (da, gade mu se i muškarci i žene, a uzbuđuje se samo na sebe – do te mjere da masturbira na polaroide vlastitog penisa i ševi lutku na napuhavanje sa svojim licem) koji... pa, u osnovi mrzi sve koji nisu on.

Kao plod disfunkcionalne američke suburbije, on na svom putovanju sreće uistinu svakakve likove – od para koji se ševi gledajući reality TV i žene koja farba dlake na šupku u boje američke zastave te ih za svaki Dan nezavisnosti pokazuje vozačima na cesti do mame i tate koji snimaju sina dok ševi kurvu (zapravo, tata snima, a majka jede kokice) i napaljenog svećenika koji se ubije gutajući cijev upaljenog usisavača.

Posljednja trećina filma donosi mračni zaokret, u kojem se Jonathan Barrows posve transformira u Patricka Batemana pa kreće rezati nožne prste otetoj pop zvijezdi te penis profesoru, koji mu potom nabije u usta, naravno. Gotovo sve žene su sisate i debele, a svi muškarci homoseksualci, kao što su svi dijalozi vrijeđanje, a monolozi divljenje – dakle, posebno će uživati žene i gejevi, s obzirom na količinu pederluka i muške golotinje, no ima i golih sisa za ostale. Još ako uključite mozak, skužit ćete i dražesnu poantu iza silne eksploatacije.

Obiteljske vrijednosti su važne
Obiteljske vrijednosti su važne
Ja volim samo sebe
Ja volim samo sebe

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl