'Wet Dreams 2' (2005.)

odabrao: Velimir

ImageOvdje se krije jedan od ponajboljih toplih i hladnih obroka na filmu: Nakon što joj je prekinuo samozadovoljavanje pod tušem, mislivši da mu kćer sere dok se tušira, otac naše glavne školarke upada u njezinu sobu taman kada je mala odlučila dalje istraživati čari seksa, navlačeći kondom na veliki krastavac. Ona kondom skine na vrijeme i sakrije u vlastita usta, a stari pojede krastavac, misleći da je premazan sezamovim uljem... Dobrodošli u modernu korejsku teen komediju!

Američke tinejdžerske komedije u posljednjih su nekoliko godina pripremile teren za ovakvo stanje stvari, no Koreja tek prolazi kroz reneseansu 'neukusnog humora' za mlade, štancajući hitove prilično oscilirajuće kvalitete.

'Wet Dreams' napola je genijalan, napola prestupidan izdanak upravo tog popularnog vala moderne korejske teen komedije ('Sex Is Zero', 'My Sassy Girl'...), a ovaj nastavak prvog uspjeha iz 2002. godine poslastica je za sve koji vole fart jokes, ništa drugo nego film o mladom profesoru tjelesnog koji prdi kad dobije erekciju!

Pa tijekom sto minuta susreće lijepe tinejdžerice, napali se i – prdi. Glasno, u raznim varijacijama, dok se djevica i razredna kuja bore za to koja će ga prva poševiti... Zanimljiv recept za spajanje 'seksualnog odgoja' i fora s prdenjem i sranjem, s nešto antologijske minutaže.

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl