'Wolf Creek' (2005.)

odabrao: Velimir

ImageStrašno dobar strašan film.

Dobro, tu je 'Hostel', najbolji u ligi prošlogodišnjih posveta 80's slasherima-europskoj 70's eksploataciji-modernoj Aziji u isto vrijeme (i, hm, zapravo jedini u toj kategoriji), ali kada su horori u pitanju, posljednjih godina gledljivo, jako dobro i odlično nalazimo uglavnom izvan Amerike, od Azije preko Britanije pa evo sve do Australije. I Bravo Australija! Koje li je 'Wolf Creek' ugodno iznenađenje! Vizualno impresivan za film snimljen digitalkom i s odličnom režijom Grega McLeana, Wolf Creek' je priča o mladima koji upadaju u gadne, gadne probleme nakon što im krepa automobil nasred australske pripizdine – zasnovana na stvarnom događaju!

Čak i kada počinje polagano, taj 'laganini' konstantno ima težinu, oporost i jezovitost koja vam nikada ne dopušta da se smirite. A kad krene šou, e onda stvarno krene šou! Naravno, ako ste jedan do onih koji traže rupe po filmovima, prigovarat ćete kao i svako dežurno gunđalo, ali ako ste tu da upijete sve u svoju utrobu, onda se samo opustite... ako uspijete. Savršena igra sa živcima i jedan od najboljih filmova 2005. koji sam gledao 2006.

ImageImage


Facebook komentari
Komentari (3)add comment

HuggyBear said:

...
Meni je recimo bolji Where hills have eyes, a ima u mutanata! :)
27.11.2006. u 21:51 h

Aryx said:

...
film je nista posebno, sve sto sam vec vidio... definitivo mi je bolji hills have eyes ;)
14.12.2006. u 15:13 h

Ash said:

...
ahhh..istina nikaj kaj već nije viđeno...a i ja sam jedan od onih "koji po filmovima traže rupe" kako si rekao, samo kaj ih ja ne tražim imam nesreću da ih samo sve slučajno zamjetim... :-[
04.03.2007. u 13:32 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 6 dana
Marko je dodao/la novi video Srećko 09:36 PM
Prije jedan tjedan
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
Prije 1 mjesec
Kepi je postavio/la novi avatar. Lis 15
 
zutititl