'Women On The Run' (1993)

odabrao: Velimir


Dupli leg kick
Dupli leg kick
Kako prepoznati hongkonški film? Tako što se u prvih pet minuta napaljeni geek popiša u pehar glavne (anti)junakinje, osvojen na natjecanju iz kung fua, ne bi li ga ona posve gola nokautirala high kickom!

Pa sad vi meni recite gdje još možete gledati ovakvo što?

Akcijski film s dvije girl power cure – naravno da iza projekta stoji Corey Yuen, koji je 'Women On The Run' režirao s Davidom Laijem. A cure su policajka i o heroinu ovisna prostitutka (postaje ratoborna tek kad se pošteno uroka), koje udružuju snage protiv narko mafije i pokvarene policije – ubacite u takvu radnju golotinju i nasilje i imate pravi Cat III klasik devedesetih, koji uključuje i sjajne kaskaderske vratolomije (padanje s velikih visina i šore na skelama zgrade) te opake kung fu koreografije.

Glavnina radnje događa se u Kanadi, kao i jedna od nezaboravnijih scena silovanja (zar ste sumnjali da je unutra...?) – uključuje hrpetinu kanadskih manijaka koji se nakon runde nogometa s psom kao loptom odluče nabacivati našom golom policajkom te manijakalno silovati sve što im se nađe na putu, unatoč ozljedama zadobivenim pajserom.

Pa malo tuširanja...
Pa malo tuširanja...
Ruuučak!
Ruuučak!

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl