'Zombie Strippers!' (2008)

odabrao: Velimir


Jenna kao zombi oko štange
Jenna kao zombi oko štange
Zombi striptizete, Robert Englund i Jenna Jameson kao zombi koji iz vagine ispaljuje bilijarske kugle.

Tarantino i Rodriguez su stvarno otvorili Pandorinu kutiju – 'Zombie Strippers!' samo je jedan od bezbroj filmova koji su se odlučili šlepati na grindhouse groznicu 21. stoljeća, a koji je sa svojom retro kampanjom bio dovoljno agresivan da sve ljubitelje zombija (i striptiza) unaprijed nauči što mogu očekivati. Tako da smo već od prvih vijesti o ovom projektu znali gotovo sve – osim toga da je njegova produkcijska vrijednost nešto između naslova American World Pictures i običnog pornića. Jako je jeftin, drugim riječima. Stvarno jako.

Recimo, gluma je dno dna – ali stvarno na porno razini, što je opet zafurano na taj način da se ta činjenica iskorištava u korist satiričke teatralnosti. Svi se preseravaju pred kamerama pa čak i Englund glumi kao da je u dječjem programu, a politički pamfleti se nabijaju na nos napadno i bez imalo suptilnosti. 'Zombie Strippers!' je, dakle, prije svega politička satira, smještena u doba u kojem George W. Bush (sa Schwarzeneggerom kao zamjenikom) služi svoj četvrti mandat, a Amere za sve već toliko boli kurac da su postali živi mrtvaci. Za to vrijeme, živi mrtvaci doslovno počinju harati SAD-om, a jedan od njih dolazi u striptiz klub gdje ugrize Jennu Jameson, inače u najružnojoj fazi svog života, tako da joj raspadajuće meso i rupe od ugriza nekako baš pašu u skeletorsku građu i kolagenske čvalje. Nakon što kao zombi stekne fanatične fanove u muškoj publici (te jednom od njih odgrize i sažvače penis tijekom privatne lapdance seanse), ljubomorne kolegice odluče i same postati zombiji, seksi goth plesačice koje smrde po truleži...

Čak i onda kada je prešabloniziran, iritantan i bolno šlampav, 'Zombie Strippers!' goreom i sisama nadoknađuje svoje nedostatke. A što je za modernu eksploataciju, baš kao i onu od prije 30 godina, najvažnija stvar.

Ovo se zove dislocirana čeljust
Ovo se zove dislocirana čeljust
Baš kao kuhano jaje
Baš kao kuhano jaje

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl