'Zombie Wars' (2006)

odabrao: Velimir


Propuh na čelu
Propuh na čelu
Zombiji vladaju svijetom – ima li spasa?

Mark L. Lester svima vam je poznat kao redatelj nekih od najboljih filmova svih vremena, poput 'Commanda', 'Class Of 1984', 'Class Of 1999' i 'Showdown In Little Tokyo'.

Čime se bavi svih ovih godina otkada je nestao s vrhova polica videoteka? Pa, osim što je režirao nezaboravnog 'Pterodactyla', režira i producira za svoju velebnu B-firmu American World Pictures, dom suvremene eksploatacije, naslova kao što su 'Lost Colony', 'Yeti', 'Grizzly Park'...

'Zombie Wars' režirao je David A. Prior upravo za AWP, što je podatak koji pratiteljima STV/B-scene govori gotovo sve o njemu. Ili, detaljnije – urnebesno govno snimljeno za urnebesno malo novca. Besmislen i uvredljivo stupidan, ali i neodoljivo zabavan u svojoj gluposti, u isto vrijeme.

Prava pravcata zombiesploatacija, kakve se sedamdesetih ne bi postidjeli D'Amato i Franco, u novom mileniju dobiva novo lice – 'Zombie Wars' tako je saga o svijetu kojem su zavladali zombiji (da, još jedna), a ljudi, zarobljeni u logore, pretvoreni su u njihove robove i hranu, dok se dio ljudske rase odmetnuo u pokret otpora. No, nije sve kao što se čini na prvi pogled...

Malo postapokaliptične DV estetike s krajnje besmislenim scenarijem, puno stravične glume i još stravičnijih dijaloga, pokoje šamaranje otkinutom rukom, dekapitacija, prebiranje po crijevima, hrpa odrezanih udova... Pravi gorefest, na trenutke, rijetke i bizarne, ali upečatljive. Sve po pravilima, dakle. Uključujući i fajtericu s katanom!

Grooar!
Grooar!
Ništa bez ove scene
Ništa bez ove scene

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl