Milan&Milan ponovo u akciji: 'The Maddening'

odabrao: Žuti titl


Milan Todorović i Milan Konjević ponovo iza kamere!

Craig Fairbrass
Craig Fairbrass
Ne, još nije riječ o 'Zoni mrtvih 2'  - ali i ovaj puta je koprodukcija, ovaj puta velško-srpska, a ovaj puta horror na tragu (kako se čini) Romerovog 'The Crazies'... Evo kratkog teaser infoa kojeg nam je javio Todorović:

THE MADDENING

Američki rock band pravi neplanirano skretanje tokom svoje evropske turneje i dolazi u Srbiju da održi koncert. Međutim, vrlo brzo se nađu usred masovnog ludila izazvanog vojnim otrovom, gdje zaraženi stanovnici imaju želju za ubijanjem. Jedini koji im priskače u pomoć je bivši vojnik UN-a...

Za sada je potvrđen poznati britanski glumac Craig Fairbrass ('Rise of the Footsoldier', 'Dead Cert', 'Far Cry', 'The Bank Job', 'Cliffhanger'...) u ulozi žestokog ex-vojnika.

Režije su se prihvatili Milan Konjević i Milan Todorović, a producent je Julian Richards nagrađivani velški redatelj filmova 'The Last Horror Movie' i 'Summer Scars'. Film će biti velško-srpska koprodukcija, snimat će se u Srbiji, a ekipi se pridružio i Nikola Pantelić, koji je bio izvršni producent 'Srpskog filma'.

Trenutno se radi na zatvaranju budžeta, obilasku lokacija i izradi plana snimanja. Uskoro će biti poznata i druga imena u glumačkoj podjeli, a najvjerovatnije će jednu ulogu igrati "special guest star", koji je za sada u pregovorima...

Detalje donosimo čim saznamo više!
ImageFacebook komentari
Komentari (1)add comment

hrvoje dundović said:

...
more davaj
02.06.2010. u 15:12 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 dana
Velimir je dodao/la novi video Zombie Walk Ljutomer,Slovenia 2009 04:47 PM
Prije 1 mjesec
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl