'Mina Djina Kristina' - uskoro!

odabrao: Žuti titl

'Kažeš, nema honorara?'
'Kažeš, nema honorara?'

Stevan Aleksić - filmski scenograf po profesiji, a u srcu i duši, kako sam kaže, "filmski multipraktik", poznat i kao "onaj koji je pobijedio" u 'Dragon Rageu' - pretprošlogodišnjem pobjedniku Trash Film Festivala u konkurenciji borilačkog filma, zvijezda jako očekujućeg 'The Last Drop', Indy, Vrana, Jackson... iz Backovog klasika 'Marti Misterija' režira svoj vlastiti film koji nam je za oko zapeo jako interesantnim retro-trailerom i još interesantnijim nazivom: "Mina Djina Kristina"!

Pa, o čemu se radi u filmu sa tri cure? Nije ono što mislite ako mislite ono što mislimo da mislite... Priča je to o tri beogradske cure, majstorice borilačkih vještina ali i baratanja hladnim oružjem koje ide uz to, koje čuvaju "Grimizno srce" - posebnu relikviju koju im je na čuvanje dao njihov učitelj. Problemi počinju pojavom četvrte cure koja ne preza ni od čega da bi došla do "Grimiznog srca".

Stevan obećava "kombinaciju tarantinovskog duha sa primjesama 'Charlijevih anđela' i woodyalenovskim naslovom ('Vicky Cristina Barcelona')...". Pa dok čekamo da ispuni obećanje, checkirajmo trailere i plakat.

"Retro" trailer (teaser):


Trailer 2 (sa scenama iz filma):


Plakat
Image


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 3 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 1 mjesec
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
Prije 2 mjeseci
 
zutititl