Killer Zombie Garden Dwarfs - dio 5.

odabrao: Arminio


Kako je raditi s legendom?

Argh! Neprijatelj nikad ne spava!
Argh! Neprijatelj nikad ne spava!!!

Lagana trema držala nas je danima prije snimanja unatoč činjenici da smo sve dogovorili i da je Kaufman, u sklopu svog gostovanja na festivalu filma i vina Grossmann 2007, pristao da za naš "Condor Peasant & Venom Triad vs Attack Of The Killer Zombie Garden Dwarfs From Space" odglumi malu cameo ulogu. No, kako ostati normalan kad shvatite da režirate legendu Lloyda? Naravno, skužio je da nam nije svejedno pa je atmosferu nonstop podgrijavao podsjećajući nas kako je još Hitchcock poistovjećivao glumce sa stokom, stalno ponavljajući: "Dakle, tretirajte me tako - radim sve što treba!" uz ubacivanje suludo duhovitih komentara kako bi nam dao do znanja da slobodno s njim izvedemo sve što smo zamislili ne obazirući se na to da nam je ispred kamere car B-filma, predsjednik Troma studija i kreator Toxic Avengera!

Naravno, sve smo popratili snimanjem "making of"-a s čak tri kamere (dvije naše i jednom kojom je snimala Lloydova bolja polovica Patricia Kaufman koja je, usput, asistirala pri izvedbi specijalnih efekata u nekoliko kadrova!) i s preko stotinjak fotografija (dio fotografija sa seta pogledajte u foto galeriji odabranih behind-the-scene fotki festivala ovdje) koje je, u dvostrukoj funkciji majstora svjetla i set fotografa, slikao glavom, bradom i mišićima nitko drugi nego Marek "Choking Hazard" Dobeš! A dodatni kuriozitet je činjenica da smo sve skupa snimali u spavaćoj sobi Tomaža, jednog od organizatora festivala!

A sad ćemo snimati...
A sad ćemo snimati...
Patricia 'Pat' Kaufman & Velimir 'Teletubby' Grgić
Patricia 'Pat' Kaufman & Velimir 'Teletubby' Grgić

Unatoč torturi koju je morao proći, Lloyd je na kraju ipak priznao da mu je ovo bilo jedno od najboljih i definitivno najmirnijih snimanja za što je zaslužna mala Tomaževa sestrična koja je spavala kat iznad sobe u kojoj smo snimali i zbog koje smo radili tiho i polako pazeći da je ne probudimo!

Iako smo ih dobro izmučili, Kaufmanovi su ostatak večeri proveli s nama pa smo u njihovom i više nego ugodnom društvu, uz pizzu i piće, ćaskali o svemu i svačemu. Ali, to je već druga priča...

Image


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 4 dana
Velimir je dodao/la novi video Zombie Walk Ljutomer,Slovenia 2009 04:47 PM
Prije 1 mjesec
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl