head-bg-28.jpg


'Cheerleader Autopsy' (2003)

Čista znanostHoror-komedija bez novca, ali s jako, jako puno moronskih šokova.

Urnebesni redneci, školarke amputiranih udova s psećom njuškom između nogu, kastracija škarama za živicu, transplantacija penisa satarom, stupidne fore i još gluplji dijalozi... Sve to samo je mali dio suludog svijeta filma 'Cheerleader Autopsy', niskobudžetne indie gore komedije Stua Dodgea (ove se godine vratio s 'Nerd Of The Living Dead'), a koji donosi nevjerojatnu količinu šokova u svega sedamdesetak minuta radnje.

Svega se tu nagomilalo, ali osnovna je premisa veselo nekrofilsko zabavljanje zaposlenika mrtvačnice, koji obavljaju obdukciju, pakiraju i spaljuju leševe, ali ne na način na koji ste to naučili gledajući CSI.

Rezultat je zabavan koktel koji morate imati pri ruci svaki put kad vas posjeti rodbina, bake, djedovi, strine i ujne, jer riječ je o divnoj prilici za zajednički obiteljski provod uz male ekrane. Posebno ako vam baka ili ujna smatraju duhovitom scenu kakva je ispitivanje pulsa na leševima malih beba izvučenih iz trbuha leša s obdukcijskog stola.

Tko kaže da je parking skup?

Biver!

 

 

 

 

 

 

 

 Facebook komentari
Komentari (1)add comment

Ash J. Williams said:

...
izvlacenje te bebe iz zene i uzimanje uzorka mokrace prije toga je brutala, a i "jaja" na tavici su bila lol. a tek kraj filma hahaha xD
24.02.2011. u 23:14 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.