head-bg-32.jpg


Povratak Žutog titla - presskit

Image
Ukoričeni filmski zabavnik
Sve što ima početak ima i... nastavak?'Povratak Žutog titla – ukoričeni filmski zabavnik' slijedi ideju o najboljem učenju kroz zabavu – ako ste mislili da je 'Žuti titl' bio idealan spoj informacije, sjećanja, šore & šege, čekajte da otvorite ovo čudo!

Rješite veliki Test općeg znanja i provjerite svoje temeljno filmsko znanje: znate li u kojem filmu Danny Trejo masira stopala Jean Claude Van Dammeu? Što je rekao Schwarzenegger kada ga je pijana supruga pogodila tortom? Imate li pojma tko je režirao djelo u kojem Patrick Swayze i Charlie Sheen glume mlade američke partizane u borbi protiv ruske okupacije SAD-a? A znate li da je Robert Mitchum prvi slavni bijelac uhićen zbog pušenja trave? Ili to da je Mitchumov unuk glumio sa sinom Chucka Norrisa? Postiđeni ste što niste gledali film u kojem muškarac znoji krv kad se uzbudi, a maligni tumor na trbuhu jakuze ima oblik ljudske glave koja govori?Nansploatacijska, ljudožderska, seksploatacijska i kukasta križaljka jedinstvene su pojave iz svijeta enigmatike: ispunite vrhunski dizajnirane kućice i provjerite koliko poznajete klasike eksploatacijske kinematografije sedamdesetih. Čuli ste za krvave soft-porniće sa sisatim čuvaricama nacističkih logora, opatice koje se seksualno zadovoljavaju kiflama iz pekare ili ljudoždere koji preferiraju sirove spolne organe na svom meniju?

Psiho test će vam pomoći da ustanovite: je li u redu biti uzbuđen spolnim kontaktom ženskog međunožja i odrezane glave ili bi ipak trebali potražiti stručnu pomoć? Usporedni testovi iscrpno analiziraju bitne stavke filmskoga svijeta: koji film ima najbolje sijamske blizanke ili pak tko je veći 80's negativac: Lo Pan ili Fender?I to nije sve! Kupnjom ove knjige NE dobijate poklon set noževa za stoku sitnog zuba, ali zato dobivate eksluzivu!Samo za ‘Povratak žutog titla’ pišu: Stephen Chow, Tom Mes, Lloyd Kaufman, Jeff Lieberman, Mark Schilling i mnogi drugi, a SAM FIRSTENBERG podijelio je s nama svoju zagrebačku avanturu u ekskluzivnom predgovoru!Tu su i: Anagrami, osmosmjerke, rebusi, labirint i stolna igra na poklon: bacite kocku i pokorite Hollywood!Stephen King, Joe D'Amato, Will Smith, Linnea Quigley! Bill Murray kao Hunter S. Thompson i Nicole Kidman u ljubavnom zagrljaju s iguanom! Giallo, horori, komedije, mjuzikli, akcioni, kung fuj, eksplozije! 'Killer' Nun', 'Sars Wars', 'Nudist Colony Of The Dead', ‘Engleski Pacijent’, ‘Weapons Of Ass Destruction’! Tajland, Amerika, Japan, Hong Kong, Italija, Francuska!Sve to u widescreenu i s audio komentarom!


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.