head-bg-11.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Cold Sweat' (2010)

Prekrivena eksplozivnim 'znojem'Kako je torture doputovao do Argentine.

Tko bi rekao da će u zadnje dvije godine Argentina postati igračem u svijetu 'drugačijih filmova' – prvo su nas oduševili s 'We Are What We Are', novim pristupom tematici ljudoždera, a sada i... pa, ne baš oduševili, ali svakako hrabro ušli i u vode torture horora, na svoj, posebni, politički obojani način.

Nešto kao južnoamerički 'Frontier(s)', s malo više satire i sa zlim naci djedicama koji muče zgodne sugrađanke pomoću nitroglicerina. Aha, najozbiljnije.

Tu su sve mane niskog budžeta, amaterizma, loše režije, užasne glume, kilave glazbe i općenito klasičnih 'grešaka' moderne eksploatacije koje je katkad teško izbjeći u ovoj niši – no 'Cold Sweat' ipak je umjereno zabavan doprinos Argentine nekoć nezaustavljivom, ali u zadnje vrijeme ispuhalom trendu. Ima simpatičnih ideja, ali i nevjerojatnih scenarističkih gluposti pa je u konačnici ovo je ipak prvenstveno film za žanrovske kompletiste, kao i sve one kojima je dovoljno osamdesetak minuta ludila, krvi, sisa i solidne podrumske fotografije.

U podrumu ništa novo

Tko je prdno?

 

 

 

 



Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.