head-bg-48.jpg


'Hollywood Chainsaw Hookers' (1988.)

Ovaj film je žanrovski gledano mekpornhor komrimić što je žutotitlovski naziv za meki pornić s elementima crne komedije, gore-horora i krimića.
Jack Chandler je privatni detektiv čiji je posao pronaći nestalu djevojku Samanthu i vratiti je žalosnoj majci. U maniri pravog privatnog detektiva Jack je izvrstan cinički narator koji usputno ispija hektolitre svog imenjaka Danielsa i za sobom ostavlja cigaretni pepeo koliko ga se dalo pronaći u pećima osrednjeg koncentracionog logora i slaže kockice uz pomoć intuicije i veza u policiji i pronalazi poveznicu između nestale djevojke Samanthe i zaredalih ubojstava motornom pilom.

Prava detektivska atmosfera
Prava detektivska atmosfera
Zbunjen da ga može onesvijestiti udarac stidnom dlakom!
Onesviješten udarcem stidne dlake


Samantha je postala članica tajnovitog drevnog Kulta obožavatelja motorne pile. Kako može biti drevan kad u ono vrijeme nisu imali motorne pile? Neuki puk ih nije imao, ali ondašnji napredni Bogovi i te kako jesu! Sljedbenice kulta se maskiraju u kurve i klijentelu masakriraju motornom pilom jer pila rezanjem njihovo grešno meso oslobađa od svih grijeha. Samantha zapravo uopće nije zla, već je postala dio kulta kako bi osvetila prijateljicu koja je završila u komadima jer je prkosila zapovijedima Mastera, vođe kulta. Između Jacka i Samanthe se rodi ljubav, a kult štovatelja motorne pile njihovim zajedničkim snagama biva razbijen.

Master - vođa kulta
Master - vođa kulta
Elvis je zaštićen
Elvis je zaštićen


Atmosfera podsjeća na stare avanture iz vremena 486ice, a usputna naracija je najgenijalniji dio filma i pri svakom pojavljivanju iznova izaziva osmijeh i potvrđivanje majstorstva – pimpek je postao stiffed joint, izraz iznenađenja je jedan od najboljih ikad – Mogli ste me onesvijestiti stidnom dlakom koliko sam iznenađen bio! , a dio u kom narator govori o svom nježnom i romantičnom rastanku s djevojkom u ranu zoru uz suze zapravo je izgledao prepun psovanja, pokazivanja srednjeg prsta i urlanja, a sve to sa zida male sobe gleda Isusova slika. Nađe se tu još štošta zanimljivog - veličanstvena ejtiz žena (ejtiz žena = nema grudnjak, Kylie haljina iz vremena I should be so lucky identičnih boja, ženska fudbica i pramenovi, lakirane štikle u apsolutnom kontrastu s okolinom) predivnih sisa prvo izvodi striptiz, a potom prevlači najlon preko Elvisovog postera na zidu da ga ne zakrvari jer sprema motorku na gotovs, borba dvije ejtiz žene motornim pilama, striptiz s bejzbol palicom, Samanthin striptiz s dvije upaljene motorne pile i bodypaintingom ko da ga je radio napaljeni automehaničar nakon promjene ulja na probušenom karteru. Ako bilo koji mekpornhor komrimić traje ispod 90 minuta znači da je riječ o nečem veličanstvenom. Hollywood Chainsaw Hookers traje 75 minuta. Divno!

Clash
Clash
Striptiz za pravu ekipu
Striptiz za pravu ekipu
Image Image


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.