ninja.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Machete' (2010)

Machete (2010)Karamba!

Kakva filmčina! Malo je tko očekivao da će Rodriguez svoj lažni trejler za 'Grindhouse' stvarno odvesti do dugometražnog formata, a čak i ako smo se tome iskreno nadali, mogli smo očekivati tek nekakvu jeftinu STV verziju. No nakon najave o punokrvnoj, kino grindhouse verziji i listanja po popisu glumaca (Danny Trejo, Steven Seagal, Don Johnson, Robert DeNiro...), zagrijali smo se u jednakoj mjeri u kojoj smo se oduševili gledajući konačno završeno djelo.

'Machete' je, najkraće rečeno, ispunio sva očekivanja – non-stop akcija i non-stop sise, iliti sve što očekujete od jednog meksploatacijskog filma je ovdje: pucačina, krv, humor i posve gole Lindsay Lohan i Jessica Alba! Plus izvlačenje mobitela iz vagine! I korištenja debelog crijeva kao lijane! I Tom Savini kao Osiris Amanpour koji radi sklekove na prstima!

Nastavljajući tamo gdje je stao s 'Planet Terror', Rodriguez svoju sagu o osvetniku s mačetom u ruci uspijeva učiniti modernom i nabrijanom, a opet toliko retro da izgleda kao da je snimljena prije nekoliko desetljeća. A u svakom trenutku je zabavna. Strašno zabavna.

Rodriguez: Stallone – 1:0. A to govori puno. Jako puno.

Gospodin Mačeta Gospodin Mačeta

Image Vidi trailer

Komentari (1)add comment

Dragonrage said:

Razočaranje...
Za mene razočaranje godine...s obzirom na očekivanja. Film je dobar sve dok ne završi uvodna špica...a sve nakon toga je jednostavno dosadno!! Jebala ga ta politika da ga jebala...kod zanima odnos Amerike naspram imigranata!!?? Daj mi sat i pol klanja, čupanja udova, prosipanja iznutrica, sisa i guzica...a svega toga tek u naznakama...sve što smo već vidjeli u trailerima, kako onom fake, tako i u ovim official!
Ako ikada bude snimao nastavak...nadam se da će ga snimiti kako valja...
04.10.2010. u 09:15 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.