head-bg-38.jpg


'Tough Bitch' ili 'Žestoka kuja' trailer

Žestoka kujaUdruga Trash snima film na mega ultra tajnoj lokaciji, u kojem se osniva Svemirska agencija, a zli Amerikanci žele uništiti pokušaj lansiranja prve i jedine posade na Mars!

Članovi varaždinske udruge Trash proteklih su nekoliko mjeseci u tajnosti, na ultra mega tajnoj lokaciji skrivenoj od znatiželjnih pogleda američkih tajnih špijuna američkih i drugih tajnih obavještajnih službi, snimali prve kadrove novog filma pod radnim naslovom “Tough Bitch” ili u slobodnom hrvatskom prijevodu “Žestoka kuja”!

Iako je američki predsjednik Barack Obama s gnušanjem odbacio optužbe da upravo SAD želi uništiti Udrugu Trash i njihov svemirski program nazvan SATUV (Svemirska agencija Trash udruge Varaždin), prema informacijama iz ultra mega tajnih izvora iz američke CIA-e doznajemo da upravo Amerikanci, potpomognuti plaćenicima iz cijelog svijeta, vrše napade na Udrugu Trash. Naime, Amerikanci su procijenili da ne smiju i ne žele izgubiti još jednu svemirsku utrku i spremni su na sve kako bi ostvarili svoje dijabolične planove.

WikiLeaks je objavio da su Amerikanci za rat protiv Udruge Trash unajmili i dijabolične “Balkanske lisice”, ultra mega tajnu žensku kontraobavještajnu skupinu koja je nastala za vrijeme Balkanskih ratova 90-ih godina prošlog stoljeća. Dijabolične i zle članice te skupine poznate su po svojoj zloći i dijaboličnom planiranju.

opširnije...Facebook komentari
Komentari (2)add comment

sandi mance said:

...
'...Oni napadaju izraelskim haubicama i klašnjikovima egipatske proizvodnje...'Pa oni stvarno nisu normalni XD...Ali neka, vidi se da pakiraju kreativnost u vreće i zato je ovaj film 'must see'!
13.01.2011. u 12:48 h

Ash J. Williams said:

...
Bas zestoko!
13.01.2011. u 15:45 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.