Home Arhiva ‘Police Story’ (2013)

‘Police Story’ (2013)

‘Police Story’ (2013)
0
0
Đeki, nemoj, majke ti!
Đeki, nemoj, majke ti!

Izgubljen u svijetu reciklaže i prisjećanja bolje filmske prošlosti, Jackie Chan se nakon novog ‘Božjeg oklopa’ ponovo vraća jednoj staroj ljubljenoj franšizi – ali hej, tu je i twist: za razliku od urnebesnog kung fu raspašoja našeg djetinjstva, ‘Policijska priča’ snimljena 2013. jest ne baš duhoviti, pseudomračni, moderni akcijski triler koji je ustvari drama. Pokazuje tu Jackie i pod stare dane borilačke vještine, trči, skače i udara, ali i glumi.

I znate što? Uopće nije loše. Nije super, sa scenarijem razbacanim kao da je netko polijepio tri filma u jedan, od cage fighting akcića do ‘Rashomona’, ali nije ni loše.

‘Police Story’ režirao je Sheng Ding, poznat po ‘Little Big Soldier’, a Jackie se, sada u mandarinskom setingu, nađe u ‘Umri muški’ situaciji, boreći se sam protiv skupine otmičara, u klubu u kojem jedan od taoca i njegova kćer. Slijedi zabava s tradicionalnim ha-ha making ofom na odjavnoj špici.

Glavni negativac i lijepi video
Glavni negativac i lijepi video
Hajkik
Hajkik

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT