'Make Your Own Damn Movie!' (28.09.-05.10.06.)

odabrao: Administrator next
Make Your Own Damn Movie! - DVD tjedna na Žutom titlu
'MAKE YOUR OWN DAMN MOVIE!' (2005)

Priča duga preko 30 godina ispričana u 12-tak sati na 5 DVD-a kroz malo već viđenog ("Farts Of Darkness", "Apocalypse Soon", "All The Love You Cannes!"...), malo učenja na greškama ("Battle Of Love's Return"...), kroz hrpu intervjua sa legendama (Avildsen, Cohen...) ali i sa nepoznatim fanaticima koji žele snimiti svoj film na Troma način, pa kroz još veću hrpu Lloydovih osobnih iskustava, posjeta setovima...
Ovo čudo od boxseta prvenstveno zabavlja ali i podučava kako snimati na Troma način: sa što manje troškova i što više ludila. Nevjerojatna kolekcija iskustva, DVD dodatak Lloydovoj istoimenoj knjizi, 12 sati nonstop Trome... Ma sve skupa! Jer, ako Lloyd može snimiti film, možete i vi! A kad ga snimite, uramite priloženu diplomu (tiskanu, logično, na recikliranom papiru :) ) i prijavite svoje čedo na TromaDance festival (pristupnica također priložena). "And now, let's make some art!"
Image
 

'Dawn Of The Dead (Ultimate Edition)' (15.-22.09.06.)

odabrao: Arminio prev
next
Dawn Of The Dead (Ultimate Edition) - DVD tjedna na Žutom titlu
'DAWN OF THE DEAD' (1978)

Četiri diska, sve moguće verzije uključujući i Argentov cut, dodaci kakve ne možete ni zamisliti - uključujući i hrpu audio komentara, starih i novih dokumentaraca, easter eggova pa čak i turističkog obilaska jednog od glavnih "junaka" filma, famoznog Monroeville shopping centra...
Stvarno ultimativno megaraskošno izdanje Romerovog ponajboljeg "...of the (living) dead" filma impresivno restaurirano, nakrcano dodacima i spakirano u crno-krvavo-crvenu superjednostavnu a tako efektnu ambalažu koja mami da je kupite. A isplati se. Svakog centa. Hvala Anchor Bay!
Image
 

'Burden Of Dreams' (23.-30.08.06.)

odabrao: Arminio prev
next
'BURDEN OF DREAMS' (1982)

'Teret snova' na DVD-u! A mislili smo da neće nikad...

No Criterion je eto prije nešto manje od godinu dana uspio izdati jedan od najpoznatijih making of dokumentaraca na luksuznom, restauriranom i dodacima krcatom DVD izdanju čime je dotukao siromašni njemački DVD koji dolazi u paketu sa njemačkim izdanjem 'Fitzcarralda'. Uz audio komentar, izbačene scene i novi intervju sa Herzogom, Criterion u paketu donosi i reprint dijelova Les Blankovog dnevnika sa snimanja u fino tiskanom obliku i, također kao dodatak, pravu poslasticu - još jedan Blankov isto tako legendarni, raritetni dokumentarac: 'Werner Herzog Eats His Shoe'!
Image
 

'Election 2' (21.-28.07.06.)

odabrao: Marko prev
next
 'ELECTION 2' (2006)

'Election' Johnnieja Toa je postao veliki box-office hit te je i višestruko nagrađen Hongkonškim Oscarima. Pošto Velimir sprema fini ogled o 'Electionu 2' spomenimo samo kako je To u ponovno uspio vizualnim perfekcionizmom dodatno začiniti svoju najjaču stranu - uvjerljivo pričanje priče te je još jednom zaronio u tminu ljudskog bića u kojoj caruje naglost i agresivnost. Izvrstan, prototipni novovalni Hong Kong. Yesasia nudi Special Postcard Edititon za nevjerovatnih 17.99$! Spomenimo i primamljivu ponudu od 35$ za oba naslova s time da je 'Election' dvostruko izdanje!
Image
 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 2 od 2
This text will be replaced

Na mreži

Prije 3 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 1 mjesec
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
Prije 2 mjeseci
 
zutititl