'Innocent Blood' (1992)

odabrao: Velimir

Ruka ruku mije
Ruka ruku mije
Vampiri, gangsteri, sise i zabava bez granica.

Kriminalistička horor-komedija – žanr koji se, nažalost, baš i nije proslavio kao leglo brojnih, urnebesno zabavnih naslova, tj. 'Innocent Blood' je jedan od rijetkih koji je ranih devedesetih kombinirao gore, muriju, kriminal i posvete raznim žanrovskim kombinacijama iz prošlosti, zajedno s drugim klasicima kakvi su 'Žaca manijak' ili 'I Come In Peace'.

Seksi vampirica (Anne Parillaud, nekima znana i kao Nikita) hrani se žderući krv mafiji, ali kada jednog dana, ometena policijskom intervencijom, ne uspije do kraja dovršiti svoju žrtvu, talijanskog gangsterskog bossa, gospon šef ustaje iz mrtvačnice i odluči osnovati besmrtnu, svemoćnu vojsku kriminalaca i osvojiti grad kao nitko prije njega. Slijedi sukob...

Nekada veliki John Landis na kormilu pobrinuo se da sve započne kao standardni oldskulerski krimić, ne bi li se odjednom prolila pokoja litra krvu i sve skrenulo u posvemašnje ludilo, u kojem se Frank Oz, Dario Argento, Tom Savini, Linnea Quigley i Sam Raimi pojavljuju u epizodnim ulogama! A oni ne gostuju u bilo čemu!

Nikita
Nikita
Šou!
Šou!

Image

Komentari (2)add comment

Truba said:

Zeljko
...
eh gledao... sada već davne 2004 men se čini i veoma mi se dopao... obožavam taj žanr... gledao sam ga u napadu vampirizma kada sam gledao sve filmove u vezi sa vampirima do kojih sam mogao doći :)
inače se ne sjećam ovih slika koje ste izdvojili :(
 
26.10.2006. u 19:56 h
Glasova: +0

velimir said:

Velimir
...
onda je vrijeme da osvježiš pamćenje :)
 
26.10.2006. u 21:15 h
Glasova: +0

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
 
zutititl