'Raging Phoenix' (2009)

odabrao: Velimir


Grrrr!
Grrrr!
Razočaranje iz Tajlanda.

Zamišljen kao neka čudna, moderna tajlandska verzija 'Drunken Mastera', 'Raging Phoenix' najavljivan je kao novi veliki borilački spektakl u kvalitativno vidno oscilirajućem trendu nove tajlandske akcije – nažalost, ispao je kilav, s mješavinom džekičenovskog slepstika i napadno spimpane fotografije, potpuno zbrljavljenom pričom te ono najtragičnije, s jadnjikavom režijom i prosječnom koreografijom akcije, zbog čega ovdje nema gotovo ničega što bi nas ostavljalo bez daha, osim meghaničkih pokaznih vježbi capoeire i 'pijanog muay thaija' za djecu i mlade.

Glavna heroina je svima nam znana JeeJa Yanin, tzv. ženski Tony Jaa koju smo gledali u 'Chocolate', ali 'Chocolate' je u usporedbi s ovim remek djelo – ovdje, JeeJa je fajterica koja se bori protiv organiziranog lanca otmice djevojaka...

Razvučeno, pola filma se ništa ne događa, a kad se i događa, uopće ne impresionira. Tajlanđanima treba oduzet lovu i žice i vratit ih u dinamične korijene DIY ludila, a vi si bolje još jednom pogledajte 'Tom yum goong' ili već nešto slično.

Lijepe slike, ali jadna akcija
Lijepe slike, ali jadna akcija
Tko kaže da alkohol šteti sportu?
Tko kaže da alkohol šteti sportu?

ImageFacebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije 2 tjedana
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 3 tjedana
Prije 4 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl