Njihova enciklopedija na gotovo 200 stranica upućuje vas na ono čemu ne pridajete previše pozornosti, ali jednako tako upozorava da su hollywoodski filmovi samo dio svjetske filmografije kojima ne treba davati poseban značaj, osobito ako to nimalo ne zaslužuju. - Dean Sinovčić, Nacional

 

Steampunk puške made in Weta

odabrao: Marko
13. 10. 2008.Jacksonova tvronica snova izbacila je novu kolekciju filmske memorabilije u najlimitiranijoj količini - 50 komada. I to kakvih! Kompletno asembliran u Wetinoj radionici na Novom Zelandu ovaj komad vatrenog štapa sačinjen je od metala, stakla i imitacije hrasta, po narudžbi se rukom ugraviravaju ime i unikatni redni broj, sitna mehanika je mikroskopski oblikovana do najmanjeg detalja, a u paket je uključen i pripadajuće dizajniran stalak. Cijena varira od 4.700 do 7.500 dolara ovisno o broju narudžbe.

Weta sajt

Image
 Komentari (1)

kad smo već kod steampunka, nabavio sam steampunk Transformers stripove. Ima tona toga skeniranog za skinit, stara američka strip produkcija... izgleda ludo, nisam još stigao pročitati. :)
13.10.2008. u 17:09 h

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.
busy