‘Invitation Only’ (2009) | Žuti titl

‘Invitation Only’ (2009)

Čišćenje prostorije
Čišćenje prostorije

Tajvanski 'Hostel'.

Čak i da je ostatak najgori na svijetu, prva scena će vas prikovati – probrali su najljepše žene Tajvana i nabili ih u jednu prostoriju da se trljaju o glazbu. Sve to spimpano poput seksi reklame za parfem. A onda se pojavi i Maria Ozawa, japanska porno glumica, jedna od najljepših na svijetu, koja pokušava glumiti, ali se srećom u jednoj sceni skine i poševi.

A film? Jako zabavan križanac slashera i torture porna, klasična nasilna društvena kritika u kojoj bogata elita organizira predstave s mučenjem i ubijanjem pravih ljudi, siromašnih koji se pretvaraju da su bogati. Neke od potencijalnih žrtava pobjegnu pa krene naganjavanje…

Ima svojih mana u prvoj polovini, ali kad krene show, ovo je jako ugodno iznenađenje, u kojem se našlo stvarno svega, od klamanja očiju, dekapitacija i rezanja tetiva škarama do kasapljenja skalpelom s bacanjem soli na ranu, elektrošokiranja penisa i odličnog fajnal fajta. Pravo veselje.

Maria demonstrira glumački talent
Maria demonstrira glumački talent
Šou program
Šou program

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: