‘The Girl Rebel Force Of Competitive Swimmer’ (2007) | Žuti titl

‘The Girl Rebel Force Of Competitive Swimmer’ (2007)

Sat matematike pošao po krivu
Sat matematike pošao po krivu

Pomahnitali učitelj reže školarke na komade, dok kolegice iz razreda divljački žvaču odrezane udove; krv šprica u usta, orgija griženja, povraćanja, iščupanih leđnih moždina… u dlanu je iskopano oko…

Naravno da govorimo o Japanu! Doduše, to ste mogli već zaključiti i po samom, tako tipično japanskom V-Cinema naslovu.

'The Girl Rebel Force Of Competitive Swimmer' je jedan od onih tipičnih niskobudžetnih seksi-gore filmova, tj. pinku horora u kojem seks slatkih srednjoškolki susreće pokolj epskih razmjera. Koliko je pridjev 'epski' moguće upotrijebiti za nešto što ima budžet koji u kešu stane u prosječan novčanik.

Film se bavi našim lijepim mladim heroinama u borbi protiv čudnog virusa, koji školarke i profesore pretvara u kanibale, ali i sadiste željne komadanja drugih ljudi. Srećom pa su junakinje članice plivačkog kluba, jer voda neutralizira efekt virusa. I još veća sreća što je jedna školarka (Handa Sasa, porno glumica) zapravo trenirani profi ubojica, iako ne može odoljeti seksualnom zovu flaute svog zlog mentora (!).

Naravno da cijeli paket (u osnovi oslanjanje na zakonitosti zombi žanra) nema nikakvog smisla, ali zato ima puno golih sisa i scenu u kojoj učiteljica svom kolegi reže nožne prste škarama te ih pobaca u pisoar školskog WC-a. Plus korištenje plastičnog školskog trokuta kao oružja, hranjenje juhom putem lezbijskih poljubaca i učiteljica engleskog koja masovno kolje katanom. Jesam li spomenuo ispaljivanje lasera iz vagine?

Vidanje rana nakon borbe
Vidanje rana nakon borbe
Pejzažna fotografija
Pejzažna fotografija

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj