head-bg-37.jpg


'Titanic 2' (2010)

Titanic 2 u komadu Dvije riječi: The Asylum.

Možda više od toga i nije potrebno reći, ali svejedno – kako odoljeti Asylumovoj verziji 'Titanica', prodanoj pod nastavak?

Tko kaže da grom neće udariti dva puta u isto mjesto? Tek što su u današnjici izgradili novi Titanic i poslali ga na trijumfalni pohod Atlantikom, mitski global warming pokvario je planove – opet! I opet je problem ledenjak! Samo se brod ovog puta nije nasukao (niti potonuo pod kilažom Kate Winslet), već je ledenjak bubnuo u ocean te izazvao tsunami, koji je pomeo sve pred sobom. Tsunami na sebi nosi komade ledenjaka koji u dodiru s brodom rade rupe uslijed snažnog udara.

Pratite?

Nadam se s većim zanimanjem nego što ćete pratiti, odvažite li se potrošiti sat i pol svog života na još jedno Asylomovo dno, film u kojem je, po običaju, svaka sekunda toliko prokleto grozna da bi najradije pucali u ekran. Čak i kada konačno dođe 'akcija', a očito sve jeftiniji CGI zavlada pa Shane Van Dyke (redatelj ovog djelca, koji je debitirao s 'Paranormal Entity') pokušava dokazati da može držati pažnju adrenalinom, iako baš i ne uspijeva u tome.

'Titanic 2'? Ma i sam naslov već govori sve. Samo se pitam što je sljedeće – 'Pasija 2'?

Titanic 2 u komadima
Titanic 2 u komadima
Komadi na Titanicu 2
Komadi na Titanicu 2

Image



Facebook komentari
Komentari (3)add comment

bakamile said:

...
The Asylum su legende! Snimaju film za filmom, dobro se zabavljaju i jos zive od toga. btw, vec su najavili i Titanic 3!
05.09.2010. u 21:32 h

Jurica said:

...
zakon!a baš sam pred kojih mjesec dana s nekim španjolcem razgovaral kak bi bilo predobro da neko snimi titanic 2 :D gadovi su nam ukrali ideju (iako je naša imala i zombije) :)))
05.09.2010. u 21:57 h

se7en said:

...
dno dna...
10.09.2010. u 16:52 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.