Far East Film Festival 15 – najava | Žuti titl

Far East Film Festival 15 – najava

Lost In Thailand

Lost In Thailand

Festival je dogurao do svog 15. izdanja – spremamo se za Udine i ove godine (od 19. do 27. travnja), a evo što nas čeka

U najkriznijoj godini do sada, najveći festival azijskog filma izvan Azije se ne predaje pa najavljuje atraktivne komade programa za 2013. Tj., samo neke dijelove, koji su za sada otkriveni javnosti – poput velike premijere  jednog od nekoliko novih filmova o učitelju Brucea Leeja. ‘Ip Mana’ smo gledali u verziji s Donnie Yenom, a ove godine ćemo pokušati uhvatiti i paralelnu franšizu ‘Ip Man – The Final Fight’ Hermana Yaua, a Anthonyjem Wongom u glavnoj ulozi.

Japanska komedija vraća se na talijansko veliko platno s ‘Girls For Keeps’ Fukagawe Yoshira. Najavljena kao necenzurirani opis modernog, današnjeg Japana, s naglaskom na poziciji žene u društvu koje pleše između slobode i seksizma, ‘Girls For Keeps’ izgleda kao ‘Seks i grad’ s mirisom parene riže.

Od europskih premijera čeka nas ‘The Bullet Vanishes’ (neka ga ponovimo na velikom platnu!), novi film autora ‘Woodsman And The Rain‘ nazvan ‘A Story Of Yonosuke’, HK akcić ‘Cold War’ i ‘Lost In Thailand’, najgledaniji film u povijesti kineskog box officea.

Čekamo još novosti, a vi u međuvremenu bacite pogled na službene stranice festivala.

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.1 komentar

  1. lab says:

    nije vezano za ovo, al’ gle ovu kolekciju

    http://www.youtube.com/watch?v=Z8i2oI7fJWA

Komentiraj

Logiraj se preko:


*