‘Hallettsville’ (2009) | Žuti titl

‘Hallettsville’ (2009)

E moj Gary...
E moj Gary…

Nova produkcija C-horora je posve izmaka kontroli!

Toga ima toliko da sam ih čak i ja izgubio volju pratiti. Pojeftinjenjem tehnike proizvodnje i pojačanjem beskrajnih metoda distribucije (DVD i milijardu kanala kabelskih televizija), štanceraj se razuzdao, a 'Hallettsville' je samo jedan u moru primjera. Mala kapljica u mutnom moru.

Ne tražim od ovakvih stvari čak ni da budu strašne, ali da su barem donekle zabavne, kao što je to bila stara grindhouse jeftinjava. Nažalost, ovaj nije iznimka, a jedino što me natjeralo da ga gledam jest to što u njemu glumi Gary Busey. Ali kakav lažni mamac: Busey ima posve sporednu ulogu (praktički cameo), onu bolno stereotipnog nadrkanog provincijskog šerifa (ne baš stereotipnog koliko je to onaj u jednako nepotrebnom 'Virus Undead', a koji sam gledao nekidan, ali tu je negdje, u skladu s retro-trendom, minus brk i Ray Ban s ogledalom). Siroti Gary, na što je spao, 'Celebrity Rehab' pa ovo…

A 'ovo' je dosadan, bezličan i nepotreban film o tinejdžerima u napuštenoj kući, demonima u šumi i bla bla; ukratko, jedno veliko ništa.

Strašni demon
Strašni demon
Što će nama šoferima kuća
Što će nama šoferima kuća

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj