‘Say Yes’ (2001) | Žuti titl

‘Say Yes’ (2001)

Image
Kad kažemo krvav, onda mislimo krvav!

Korejski 'The Hitcher'.

Vrhunski sadistički triler s poznatom temom o psihopati koji proganja simpatični bračni par na odmoru – na korejski način!

Od sporogoreće igre živaca do krvlju natopljenog kaosa – 'Say Yes' je, nagrublje rečeno, korejski 'The Hitcher', koji počinje kao romantična drama o dvoje mladih supružnika koji slave godišnjicu braka na moru, a zatim se pretvori u cimalicu u kojoj im tajanstveni 'autostopist' (ako tako možemo definirati gotovo pa neuništivog luđaka koji se baca pod auto ne bi li ga povezli) odluči zagorčati život, na savršeno režiran i savršeno okrutan način.

Nakon prvih sat vremena igranja sa živcima gledatelja, 'Say Yes' posve eksplodira, a psihičko mučenje prerasta u fizičko, počevši s igrom 'lomim ti jedan po jedan prst dok mi ne kažeš da ubijem tvoju ženu'.

Napeto, prljavo, žestoko, krvavo i okrutno, a guta se u jednom zalogaju. Ujedno i savršena škola za sve koji se u Hrvatskoj pitaju kako snimiti odličan film s tri glumca i pokojim automobilom.

Sretni par. Ne zadugo...
Sretni par. Ne zadugo…
Sajko zvani M
Sajko zvani M

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj